Verhalenbundels

De wimpers van Franco

Onderuitgezakt voor de tv pijnigt de werkloze Menno zijn hersens over de vraag wat zijn bijdrage aan de menselijke evolutie is. Wraak is het eerste waaraan directiesecretaresse Cathérine denkt als haar collectie Afrikaanse kunst voor een habbekrats is verkocht. Maar al te graag wil rechter Irene twee rijkeluiszoontjes veroordelen. Maakt ze zich schuldig aan klassenjustitie? En wat doet pensionado Elian als hij tabak krijgt van een kreupele Amerikaanse met wie hij aan de zwier is geraakt.

In twaalf verhalen schilder ik personages die voor keuzes staan die ze liever niet maken. Maar zitten voor die keuzes al dan niet ingebakken beslissingen in hun DNA? Je wordt er als lezer vrolijk van. Want is het leed van anderen voor velen van ons niet een bron van genoegen?

Boekgegevens:
ISBN: 97 8949 1773 600
Prijs: 17,95
Aantal pagina’s: 180
Uitgever: Palmslag

 ***

Stenen in het hoofd

Jheronimus Bosch: De Keisnijding. Prado, Madrid, ca. 1494 of later

De titel van de verhalenbundel Stenen in het hoofd is ontleend aan het schilderij De Keisnijding van Jheronimus (Jeroen) Bosch.

 

 

 

 

Februari 2016 Presentatie van Stenen in het hoofd

De presentatie van mijn verhalenbundel Stenen in het hoofd vindt plaats in Museum Slager in hartje ‘s-Hertogenbosch. Meer dan veertig belangstellenden wonen de presentatie bij.

Bart Eigeman; Bezinnen, bezielen, bewegen

Bart Eigeman: bezinnen, bezielen, bewegen

Bart Eigeman spreekt onder de titel Echtheid als eerste lezer van de bundel zijn recensie: “Een steengoede bundel. Keigoed!”. Hij ziet een sterk inhoudelijk verband met het debuut van de schrijver: De verloren jaren van Martin McGrew. Bart is coach/adviseur op het terrein van maatschappelijke innovatie (‘bezinnen, bezielen, bewegen’) en oud-wethouder van ‘s-Hertogenbosch.

Ik lees het verhaal Jeugdliefde

 

 

 

 

 

 

Uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s